Loading
I.RAKHMAILOV
PERSONAL PAGE
Один із найбільш незабутніх етапів! Слобожанщина Трофі 2019!

Один із найбільш незабутніх етапів! Слобожанщина Трофі 2019!

Третій і завершальний, для синього дефендера, етап Чемпіонату України з Трофі Рейдів був щонайменше 308 екіпажу, що найбільше запам’ятовується. Аварія, переворот та поломка вперше за 6 років участі, змусили приймати швидкі, складні та вольові рішення.

3 етап Чемпіонату України з Трофі-Рейдів «Слобожанщина Трофі» відбувся 11-13 жовтня у Харківській області, Чугуївському районі. Гонка пройшла у барвистих та різноманітних місцях: болота, ліси, піщані пустелі, покинуті доти та кар’єри.

День перший: Старт, взяття 2 точок, переворот на схилі при взятті 3 крапки та аварія на подальшому маршруті, яка зупинила змагання першого дня. Сильне пошкодження ходової частини, гальмівної системи та розбите лобове скло говорили лише про те, що цей етап Чемпіонату закінчиться так повністю і не розпочавшись. Розуміння масштабів пошкодження призвело до вирішення «старт — фініш», тобто участь без виїзду на маршрут.

Вечір. Ремонт, зварювання, заміна деталей.

Старт другого дня. За планом: неквапливе взяття ближніх точок та фініш. За кілька годин після старту з’ясовується, що найближчий конкурент зупинився через поломку техніки. Декілька хвилин сумнівів, порад та підрахунків очок приймається рішення їхати до кінця і брати все до єдиної точки. Довгий пробіг до далеких точок, які спочатку планувалося не брати, не менш довгий пробіг до зони фінішу та зустріч поламаного екіпажу конкурентів.

Фініш. Взяття 17 точок менш ніж за 7 годин і загальний відрив за результатами гонки в 2 точки. 1 місце у своєму класі та дострокове Чемпіонство за результатами року.

3 етап Чемпіонату України з Трофі Рейдам «Слобожанщина Трофі 2019» назавжди залишиться у пам’яті!

Новости и события

Новости и события

20 марта 2023

Time Attack Italy Mugello 2023 12/03/2023 Pilot Jacopo Battisti

15 апреля 2022

russian warship fuck you! 51 день війни, 30 років Хонда та 1 день для нового життя для мережі 38ra! З першого дня і до сьогодні…

30 декабря 2021

Чи є повним блюзнірством припущення, що фінал 2021 року, покладе свій початок в Книгу рекордів України та займе своє почесне місце в ній. Підбиваючи підсумки…